Jørgen Graabak oppfylte en drøm da han vant verdenscuprennet i Granåsen i går. 24-åringen kvittet seg med Eric Frenzel i siste motbakke, noe som fikk landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen til å foreslå en varig navneendring av kneika mange utøvere gruer seg til.

I dag er det klart for en ny konkurranse og Graabak er nok lysten på enda en jubelmarsj over mållinja. I dag er det ventet langt flere tilskuere enn i går.

- Det er bare å prøve å riste av seg dette og gi gass igjen i morgen, sa melhusbyggen til Trønderbladet etter konkurransen i går.

Landslagstreneren tror hjemmepublikummet vil få se Graabak kjempe om seieren i dag også.

- Alt kommer til å være mulig, men det er viktig at alt klaffer 100 prosent for å være og kjempe om seieren. Men det har han kapasitet til, sier Ingebrigtsen.

Igjen fikk melhusbyggen til et godt hopp, 123,5 meter er en halvmeter lengre enn i går. Det kan likevel vise seg vanskelig å kopiere gårsdagen. Graabak ligger på 11. plass og må ta igjen ett minutt og 47 sekunder på Akito Watabe. Verdenscupleder Eric Frenzel ligger også et lite hav foran Graabak.

Langrennsdelen starter klokka 15.15.