Kreft angår oss alle. Vi kjenner alle noen som har vært rammet av sykdommen. Noen vinner over sykdommen, andre må dessverre gi tapt. Men det varmer å vite at en ikke er alene om kjempe mot kreften. Nettopp det handler «No one fights alone» om. Initiativet ble startet opp i Midtre Gauldal i fjor og samlet inn 190.000 kroner som kommer kreftrammede til gode.

Også i kveld var oppslutningen om arrangementet imponerende. Det var ikke ett ledig sete å oppdrive og de mange frammøtte fikk en oppleve en kveld med sterke historier. Kreftrammede Bodil Egseth fra Byneset fikk i november 2012 den vanskelige beskjeden om at hun er uhelbredelig kreftsyk. Hun har hatt mange tunge dager, men også mange gode og oppfordrer andre kreftrammede til å omfavne det i livet som gjør dem glad.

Mange lokale artister gjorde flotte opptredener, og ispedd litt «skjemt» fra konferansierene ble det en lun og fin kveld i kulturhuset på Støren.

Hvor mye penger som ble samlet inn er foreløpig uvisst, men utfra oppmøtet er det nok snakk om et betydelig antall tusen kroner.  Det kommer kreftrammede og pårørende i Midtre Gauldal til gode.