Filmingen foregikk i treningslokalet til Team Stonehand på Melhus forleden.

– Garantert den første video til musikk som «skytes» i et boksegym her i Norge, slår Wærøy fast.

Fortsatt er han en proff trener, mener han. I boksestudioet i kjelleren under Rema 1000 på Melhus har han holdt på i tjue år, og her har mange talenter slått seg fram.

SE VIDEOEN HER:

Uhøytidelig

Musikk har Helge Wærøy drevet med siden han var åtte. Men tar ikke seg selv altfor gravalvorlig som kunstner. Han blir veldig fornøyd om folk bare kan høre på låta, kanskje ta seg en dram eller til og med drikke seg fulle.

Les også: Vil ha med "bygdafolket" på internasjonal bygdafest

Les også: Storfint besøk på Trøndertun

– For feit

Han blir 55 om han får leve til sommeren, men folk tror ikke han er så gammel.

– Æ har itj ei skrukk’, æ e for feit, forklarer han.

Den slagferdige og hardtslående kvålsbyggen skriver også litt, i lokalavisa Hitra-Frøya, for røttene er på Frøya, selv om han har slått seg til ro i dalstroka innafor.

«Till The End Of The Line» og tre andre sanger er spilt inn i studioet til Per Borten. Videoen er laget av John B Pedersen, med hjelp av Wærøys datter Marita.

Stjernelag

Foruten Therese Ulvan er listen av musikere på innspillingen imponerende. De «lokale» er gitarist Jan Erling Dahl fra Melhus og Ola «Torader» Almås fra Korsvegen.

I tillegg er Trøndertun-lærer og bassist Jon Krogstad med. Det er også trommeslageren Svend Johnny Breiby fra Trondheim.

– Dette ensemblet av artister er ikke noen «hvem som helst», og det er litt av et «scoop» å få samlet dem på Melhus for å være med på en låt og en video til en totalt ukjent amatør-musiker som aldri har gitt ut eller skrevet noe som helst av betydning før, mener Wærøy.