Melhus Songlag hadde en fin julekonsert tirsdag kveld for beboere på Buen sykehjem og deres pårørende.

Julestemningen bredte seg med de mange og kjente julesangene som O jul med din glede, Glade Jul og Luciasangen som de fremførte med sikkerhet.

Tradisjon

For Melhus Songlag har det blitt en tradisjon å besøke Buen i førjulstiden med en konsert og etter konserten servere kaffe, kakaodrikk og snitter.

Leder i koret, Anita Rosén og dirigent Ingrid Østvang forteller at dette gjør de med glede og legger til at det blir flere konserter før jul.

Kirkekonsert

–På luciadagen den 13. desember skal vi holde en konsert i Melhus kirke hvor vi også får et gjestekor, nemlig mannskoret Olavs menn, forteller dirigenten. Lederen i koret legger til at det også blir et innslag under kirkekonserten med sangelever fra kulturskolen i Skaun, noe hun er sikker på vil bli et fint innslag.

–Vi er også åpne for å være med på flere konserter i Melhus kommune hvis det er muligheter eller ønsker det, understreker leder Anita Rosén før hun sammen med dirigenten og det andre i koret serverer kaffe, sjokoladedrikk og snitter til et fornøyd publikum på Buen.

KLAR FOR SERVERING: Dirigent Ingrid Østvang, (t.v.) og leder av Melhus Songlag var med sammen med andre koret med på å servere kaffe, kakaodrikk og snitter etter konserten.