–Det blir et album, og det blir flere singler, men det er ikke helt avklart når, hvilke låter det blir og hvor mange, smiler Eivind Bjerksetmyr.

Det som er sikkert, er at singelen «Blikket dett» kommer 3. februar.

Den stødige lundamosbyggen, som til daglig jobber som enhetsleder ved Melhus Arbeidssenter, har blitt en kjær liveartist som byr på seg selv, både i musikken sin, men ikke minst med en særegen evne til vittig tørrprating mellom låtene.

Les også: Gravde ned bilvrak i hagen

Lanseringskonsert

I forbindelse med lanseringen av den nye låten, blir det konsert på kafé Schei Jakobsen på Melhus den 4. februar. Da lover artisten og låtskriveren noe nytt materiale, i tillegg til noe av det gamle, og kanskje en og annen coverlåt, om det passer sånn. Det pleier å være ganske uformelt og lite stivt når Bjerksetmyr står på scenen.

Tekstene hans handler ikke nødvendigvis om ham selv, forteller han, men om andre mennesker han liker å tro at han har oppfattet ett eller annet ved.

–Jeg kan se et ansiktsuttrykk, og føler jeg kan se hva som ligger bak. Så lager jeg en historie basert på det, forteller han.

Les også: Slipper snart nye låter

Musikken forblir hobby

Han skriver fortsatt på dialekt, fortsatt i samme sjanger, og det har han ingen planer om å endre på. Han har funnet stilen. Men å bli noen heltidsartist, det er ikke aktuelt.

–Jeg har lyst til å spille mer for folk, men det må være på et høvelig nivå, som er forenelig med jobb og familie, sier han.

Skriving og spilling tar også tid, og det er en kontinuerlig prosess, forteller lundamosbyggen, som egentlig er fra Soknedal.

–Jeg skriver hele tida. Det dukker opp en idé, og da må jeg skrive den ned, smiler han.