Publikum ble ønsket velkommen med pepperkaker og tilhørende drikke, og da det jubilerende koret åpnet med «Aftenen stille» hadde allerede konserten blitt preget av god kvalitet.

Valvatne og Skei

Gjestesolistene Arne Valvatne og Leif Idar Skei, hver for seg og sammen, kan også trygt sies å gi konserten nivå og humor. Barnekoret ved Rosmælen skole på Kvål var et selvskrevne unge gjester, som også med seg en overraskelse. Rektor og virksomhetsleder Aud Jorun Underdal hadde med seg en gave som to av kormedlemmene overrakte leder av Kvål Songlag, Ole Lereggen.

To damer

Den andre damen, Julie Stokke, har med sin sang noe enda større å gi enn tidligere. Hun studerer for tiden ved Paul McCartneyskolen i England, og det var en nytelse å høre henne når hun ved pianoet som siste nummer fremførte «Solid Ground». Fra myke og rolige toner til de høye og kraftige, kunne man høre at dette er en ung dame med stort sangtalent. Noe vi egentlig vet fra før.

Kari Moberget i Kvål Songlag sa seg godt fornøyd etter det hele var over.

- Det kan vel fastslås at konserten ble så bra som den ble, ikke minst ut fra gode forberedelser og gode gjesteartister, smilte hun etter konserten. Det må også legges til at pianist Øyvind Jo Heimdal Eik med sitt akkompanement var med på å holde konsertnivået høyt.