Forestillingen på Støren er deres 45. i rekken med «Bygd for fart», og det er allerede over 12.000 mennesker som har sett del to av trioens skråblikk på trønderrocken, og egentlig denne gangen også rocken for øvrig.

Forløperen til Bygd for fart, «Det du ikke visste om trønderrocken» gjorde stor suksess, blant annet da Kveli, Rånes og Bremseth spilte i samfunnshuset i Budalen og i Melhushallen i 2013.

Bygd for fart er allerede spilt i kultursalen på Melhus i fjor, men trioen slutter ikke å begeistre. Nå er det allerede solgt over 250 billetter til forestillingen på Støren den 27. februar.

«Bygd for fart» tar publikum med ut i verden for å finne spor etter rockeren Leif Ove Brein. Sporene er til dels både oppsiktsvekkende og imponerende, og det er en forestilling som fremkaller både latter og ettertanke.

Showgruppa Kveli Rånes Bremseth består av musikeren Arnt Egil Rånes, og humoristene Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli. De skriver sine egne tekster, og persongalleriet er til dels ellevilt. De har også delvis egenskrevet musikk i forestillingene sine.

«Bygd for fart» hyller dem som har drømmer og ambisjoner, og som tør å satse.

– Det er bedre å ha prøvd og mislykkes, enn aldri å ha prøvd! uttaler trioen.

Og det er jo ikke sikkert at det er de som står fram og tar æren for en suksess, som er de som egentlig bør æres.