6. og 7. desember er det nok en gang klart for førjulskonserter med Flåartistene i Putballhuset på Ler.

Gjesteartist fra Flå

Som vanlig velger artistene selv hvilke låter de skal fremføre, og det blir tradisjonelle julesanger, rock 'n' roll og muligheter for allsang. Noe blir gjenhør fra tidligere år, men det vil også bli fremført låter som ikke tidligere er brukt.

Les også: Thora burde ikke vært gjennomført

De er mange på scenen, også denne gangen. I alle fall kan Hans Bollandsås garantere for sin egen tilstedeværelse, i tillegg til Per Borten, Petter Øien, Anna Marie Øien, Trine Engan, Anders Stensås, Morten Eggen og Arnstein Solem. Det er mulig det kan bli flere også, sier koordinator Bollandsås, men det er disse som foreløpig står på programmet.

I tillegg kommer det en gjesteartist, som egentlig er ganske så familiær. Rita Bolland skal nemlig også spille, og hun byr på sin nye hit «Echo», som i løpet av kort tid blant annet har klatret høyt på den britiske hitlista Hot Disc Top 20. Rita er også fra Flå, men det er første gang hun står på scenen i Putballhuset under førjulskonserten. Tidligere har hun kun vært der som publikum.

–Det blir spennende, og jeg gleder meg veldig, smiler hun.

Spontant og lekent

Hans Bollandsås sier at artistene nå er i ferd med å forberede seg til konsertene hver for seg, og først dagen før de første konsertene, treffes de for å øve sammen.

–Det ser ut til at det blir ganske trangt med tid, også i år, ler han.

Les også: Pensjonistkoret synger julesanger med Bruaset

Det pleier visst å være sånn, for Flåartistene er aktive musikere.

–Vi er flere som holder på med mye forskjellig, og noen har utgivelser på gang. Men det er bra. Da kommer spontaniteten fram, smiler han.

Ledige billetter ennå

Konsertene pleier å bli utsolgt, men ennå er det billetter ledig til alle fire. Både Bollandsås og putballsjef Sigmund Gråbak oppfordrer folk til å kjøpe billett nå.

–Det er viktig at folk går og kjøper seg billett, hvis de har tenkt seg i vei, fastslår Bollandsås.

De har hørt at det går rykter om at det allerede er utsolgt, men det stemmer altså ikke. Billetter kan kjøpes på Prix på Ler, Shell 7-Eleven på Kvål og Esso på Melhus.

Artistene og arrangøren lover julemusikk, uhøytidelig førjulsstemning, julegløgg og pepperkaker. Som vanlig.