Det går mot vinter og konsertsesong, og det begynner å dra seg til med arrangement. Ofte kombinert med noe sosialt innhold. Er du glad i quiz, kan Flå samfunnshus være stedet lørdag kveld. Arrangørene forteller om et nytt konsept de kaller «Samfen pub og scene». Geir Rune Engan med band kommer dit, og har urpremiere av sanger fra ny plate. Det blir også et overraskelsesinnslag, men først skal altså kunnskapene testes.

Søndag blir det mulig å oppleve Hovinkoret i Hovin samfunnshus. (Bilde ovenfor fra et tidligere arrangement.) De kaller kvelden for korkafé, og lover både servering, godt humør og sosialt innhold. Arild Følstad og elever fra kulturskolen i Melhus vil også være med i programmet.

I Prestegårdslåna i Melhus blir det lørdagsforedrag med Anne Sørtømme. Hun skal fortelle om jødisk musikk i Europa, i ord og toner.

Det skjer også viktige sportsbegivenheter i helga. I Malvik skal det utkjempes spennende fotballkamper, der Melhus-lag er i aksjon, helt på tampen av årets sesong. Seniorherrene skal i kretsfinale mot Levanger 2 i Abrahallen, mens Gutter 13 møter Tiller i kretscupfinale i OBOS-cupen.

Geir Rune Engan spiller i Flå samfunnshus lørdag kveld. Foto: Gunn Heidi Nakrem