Hovinkoret, Lundarljom og Horg musikkorps hadde fulle hus med «Gylne tider» i 2013, og nå satser de på å gjenta suksessen. Denne gangen tar de publikum med «frå Duvemåla til Broadway», hvor det blir musikalsmakebiter fra alt fra «Sound of Music» til «Lady Marmelade».

–Forestillingen blir todelt, med en gammel del først, med innslag fra musikaler som Bør Børson og Les Misérables, og en mer moderne del etterpå, fra blant annet Grease, Hair og Mamma Mia, forteller presseansvarlig for konserten, Ragnhild Bollandsås Gylland.

Les også: Hovinkoret skåler for nytt kommunevåpen

Storsatsing

I overkant av 70 personer skal stå på scenen samtidig i det omfattende prosjektet, som korene korpset og et innleid band har jobbet med i snart ett år til sammen. Onsdag var første øvingskveld for alle sammen, sammen, og neste helg er det allerede premiere. Lørdag 11. og søndag 12. spiller de på Hovin, og onsdagen etter er det forestilling på Melhus.

–Det blir veldig bra! Jeg er overrasket over hvor bra det låter allerede nå. Vi er i rute! smiler Bollandsås Gylland.

Les også: Ny sjanse til å møte Horg musikkorps

Mye å huske

Korene, korpset og bandet har øvd hver for seg siden i høst, og det er mye som skal sitte. Her er ingen lurkikking i teksten lov.

–Det er fryktelig mye tekst å huske... mumles det i kulissene.

Men de sitter bra allerede, og mye er kanskje takket være kordirigent Elisabeth Dalsaune, som har sunget inn alle stemmene på alle sangene, så alle har fått en cd de kan høre på og øve til.

–Det gjør det mye lettere å få det til bra. Hun er veldig flink, og har hatt mye jobb med dette, skryter Bollandsås Gylland.

Håper på ny suksess

Hun håper folk kommer også i år. i 2013 var forestillingene mer enn utsolgt, og det er ingen tvil om at aktørene synes det hadde vært artig å gjenta suksessen.

Billetter kjøpes hos Coop på Hovin, Lundamo og Ler, hos arrangørene og på Melhuskulturen.no.