14. oktober braker det løs i kulturhuset på Støren. Da skal Hans Bollandsås spille, sammen med blant andre Sarah Enodd.

Konserten er delt i tre deler, hvor det er muligheter for både å kjøpe seg en matbit, samt øl og vin i pausene. Det musikalske innholdet i de tre delene, vil være mye likt, og selv sier Bollandsås at han kommer til å spille en blanding av sine låter gjennom hele kvelden.

Hans Bollandsås er vokalist på alle sanger, bortsett fra én. Sarah Enodd skal nemlig presentere en av sangene på sin kommende plate i løpet av konserten. Hun er også med, sammen med Cecilie Laugsand, som korist under hele showet.

Annerledes opplevelse

For Bollandsås, som står for regien og planleggingen av konserten, blir det en helt ny opplevelse å spille og arrangere et slikt arrangement.

- Dette blir nytt for meg. For det første har jeg aldri spilt i et slikt lokale eller på et slikt arrangement. Dette er noe helt annet enn å spille på puber og festivaler, sier hovedpersonen selv.

- Jeg er spent, og både gleder meg og gruer meg litt i forkant. Det er moro å jobbe med en utfordring og noe annet enn det man gjør til vanlig også, og jeg håper vi greier å engasjere publikum, legger Bollandsås til.

Planen for kvelden er mer eller mindre spikret, og Bollandsås er fornøyd med opplgget.

- Programmet begynner å bli klart nå, og jeg har stor tro på at vi skal klare å skape god steming og et fint arrangement, sier han.

Lokal satsing

Kulturhusleder på Støren, Atle Fredagsvik, har gått ut og sagt at det skal legges ekstra fokus på lokale artister fremover. Dette er noe Hans Bollandsås er meget fornøyd med.

- Satsingen på mer lokale artister er kjempegod i mine øyne. Kulturen skapes ofte lokalt, og det er kjempefint at det satses på en arena her, hvor kultur kan skapes.

Selv har Bollandsås både bodd og jobbet på Støren, og gleder seg til å benytte de fine lokalene i kulturhuset i midten av oktober.

Også det lokalet koret Hauka DeCorum er med på konserten. I tillegg er de fleste av de som spiller instrument fra Gauldalsområdet. Det er med andre ord mange lokale musikere som får vist seg frem denne lørdagskvelden.