Konseptet i årets russerevy fra Melhusrussen var TV, og hva som skjer i alskens programmer og med ulike personer.

Fremst på den ene siden av scenen sitter to jenter avslappet i en liten toseter, og loser publikum gjennom programmene det blir vist «klipp » fra. Det blir TV om TV, som programmet Sofa, som ideen er hentet fra. På scenen er det reklameinnslag, Farmen-kjendis, nyheter, sporten og været og «So you think you can dance» før pausen. Etter pausen er det klipp fra Robinson, Luksus-smellen, Melhus hotell, Senkveld og Norske Talenter.

Les også: Suverent Melhus Revylag!

Les også: Lilli Bendriss, Støren style

For å ta inn denne revyen er det klart en fordel å ha fulgt med på TV de siste åra. Her er det karikerte personer fra diverse programmer, og fleip med programkonsepter. Mange av karakterene er gjort tydelige, mens andre noe litt mindre forståelige. Om man ikke har denne nevnte bakgrunnskunnskapen kan vel noe falle litt i fisk. Her får for eksempel Petter Northug og Lothepus passet sitt påskrevet på rabiat vis, men likevel med respekt, selv om de blir tatt litt i.

Produksjonen er striglet med god timing i og mellom numrene, og med hippe låter og beats over anlegget. Replikkene sitter godt og innholdet er tydelig, ingen poenger glipper i usikkerhet. Om det ikke sitter kostymer på skuespillerne er det casual wearing det går i – TV og ungdomskultur tatt ut på scenen.

Det går ikke i dybden dette, og det skal vel heller ikke en revy gjøre, her er det ellevill humor som er blott til lyst. Og publikum kvitterer med applaus for poengene. Kvelden runnes av med et livsbejaende dansenummer som fungerer som en feiring av ungdomstiden og popkulturen, slik også forestillingen gjør.