Axel Tobias Sanderud fra Kotsøy vises på TV-skjermen hver mandag kveld i høst, i programmet Jakten på kjærligheten på TV2.

De siste ukene har vi sett opptak av at han har med seg noen av sine utvalgte friere hjem på gården Bogen søndre, og planen var at han skulle sende hjem en etter en, til han satt igjen med "den rette".

Les også: Jakter på damer og hjortevilt

Les også: Nå skal Axel Tobias på gruppedate

I går så seerne imidlertid at Axel Tobias sendte hjem to av frierne sine, og ville at bare Gro Langnes skulle være igjen.

Han sa at han hadde hatt ekstra følelser for henne helt siden starten, og at han følte det ble feil og la de andre to være igjen på gården, med falske forhåpninger.

Les også: – Spennende om man finner noen man liker godt

– Det var ei jeg likte bedre enn de andre, så jeg følte dette var det rette, sier Axel Tobias til Trønderbladet.

Det var imidlertid ikke bare bare å ta en slik snarvei. Det gikk med en hel dag for å få dette avklart med TV2, og finne ut hvordan dette kunne løses. Ingen hadde gjort dette før. Planen var at Axel Tobias skulle sende hjem én av damene i gårsdagens sending, og så skulle han på romantisk date med de to gjenværende.

Men han fikk viljen sin, og heldigvis var følelsene gjensidig fra Gros side.

– Jeg var nervøs før det første møtet, men under speeddaten ble alt veldig naturlig og jeg var overraskende rolig. Jeg kjente det allerede da, at det var en kjemi der. Etter hvert bygde det seg opp, og følelsene ble enda sterkere da jeg kom til gården til Axel Tobias, sier Gro til TV2.

I forrige program kunne vi se at de to hadde en god tone seg imellom, da de var på samvirkelaget på Forsetmoen og handlet. Disse opptakene var gjort dagen før Axel Tobias valgte å sende hjem de to frierne.

– Allerede på speeddaten følte jeg at det var noe der. Da jeg etter hvert skjønte at det var gjensidig og jeg følte at det var noe spesielt mellom oss to, tok jeg valget, sier Axel Tobias til TV 2.

Endelig svar på om det ble full klaff mellom de to, får ikke seerne før i slutten av november.

– Jeg gleder meg til det hele er ferdig, sier Axel Tobias.