Ordfører Gunnar Krogstad klippet snoren som var knytt opp, og han ønsket HiT Melhus hjerteligst velkommen til kommunen.

Glad for nyetablering

- Vi er veldig glad for at dere ville etablere dere på Melhus. Samtidig skal vi ta vare på eksisterende næringsliv. Men markedet i Melhus er så stort, at det er plass til flere. Dette vil føre til at flere innbyggere blir sprekere i Melhus, sa ordføreren da han holdt en kort tale ved åpningen.

Det var en glad og spent stemning i lokalene til det nye treningssenteret lørdag. Daglig leder Thomas Valø og de ansatte på senteret hadde fylle hyre med å hjelpe nye medlemmer og servere kaffe og sunne vafler til de som stakk innom.

Senteret er i en industriell og moderne stil, og den tidligere omtalte loungen med kaffe- og matservering var fylt opp av skuelystne.

Konkurrerer ikke på pris

- Det har blitt veldig bra. Dette er slik vi som eiere ønsker å ha det, sier ekteparet Unni Trøen og Geirr Carlsen, som eier Hit the Gym-konsernet.

De åpnet det første HiT-senteret i Midtbyen for to år siden.

- Veldig mye av treningsbransjen konkurrerer kun på pris. Vi ønsker ikke å konkurrere på det, men på konseptet vårt. Hos oss skal du glede deg til å gå på trening. Vi ønsker at de skal hilse på deg når du kommer, det skal være kaffe, sosialt og hyggelig å være her. Og ikke minst: De dyktigste personlige trenerne, sier Geirr Carlsen.