– Sist vi var på Melhus, var det fullt hus. Det må det bli i år også! sier Sigmund Kveli i trioen.

Fredag 27. mai spiller de den kritikerroste forestillingen «Hipp hipp hipp» i kultursalen på Melhus. Showet er det tredje i rekken fra trioen, som handler om glemte trønderrockere og andre vittige karakterer fra den trønderske landsbygda.

Les også: Ny trønderrockhumor

Denne gangen får publikum blant annet svar på hva hovedpersonen, Stein Brein, har brukt sin enorme formue på, og også om Tore Strømøy klarer å gjenforene Stein med sin far - Leif Ove Brein.

Hvordan er naboforholdene mellom Lein- og Breingrenda, og hva fikk Lisbeth Fiskelykken i gave da sønnen ble Stein-rik?

Showgruppa tar publikum videre inn i det hysteriske universet de har bygd opp gjennom forestillingene «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart».

Hipp hipp hipp ble også spilt på Støren i februar og på Hølonda i mars, til stor suksess både for skuespillere og publikum.

Les også: Det blir revy også neste år på Hølonda

Les også: Fullt hus og stormende jubel

Gruppa består av Arnt Egil Rånes, som er mest kjent som sologitaristen i DDE. Harald Morten Bremseth sikret seg enda en norgesmestertittel under NM i revy 2015, som tekstforfatter, aktør og instruktør i Lånkerevyen.

Sigmund Kveli har også flere NM-titler i revy, og «Kvelihumor» har blitt et varemerke på en humorsjanger bestående av underfundig ordlek og underlige scenefigurer.