Sjelden har uttrykket «ett lag på banen» passet bedre enn i den TV2-overførte 1/8-finalen mellom Gimse og Nordre Land. De rødkledde fra Gimse var best i absolutt alt og tok ledelsen allerede før minuttet var spilt. Fortsatt var det mye jobb igjen og den jobben gjorde juniorjentene så til de grader.

Nordre Land fikk knapt låne ballen, langt mindre krysse midtstreken til Gimses banehalvdel. 2-0 til pause etter scoringer av Mari Borgen og Dina Hegerberg var svært fortjent og laget kunne puttet enda noen til.

- Kjempeopplevelse

Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor. Gimse var best. I alt. Punktum. Tre nye scoringer signert Borgen (2) og Hegerberg og 5-0 etter fulltid er overbevisende.

- Kjempeopplevelse. Helt magisk. Kjempereklame for Gimse fotball. TV2 laget en kjemperamme rundt kampen og vi hadde en tilskuergjeng som overgår Lerkendel, sier assistentrener Erik Olsen opprømt.

- Kvartfinale hadde vi ikke drømt om på forhånd, sier Olsen.

Frykter for nattesøvnen

Motstander i kvartfinalen i morgen formiddag blir juniorlaget til Norges beste kvinnelag de siste sesongene, nemlig Lillestrøm. Kanarifuglene vant sin gruppe suverent med ni poeng og 13-0 i målforskjell. Gultrøyene har kunnet hvile siden tirsdag som gruppevinner.

- Vi har en taktikk og er i støtet. På en god dag og med litt tur, og hvis vi tetter igjen, da kan det skje. Kampen skal spilles på en litt humpete bane og det favoriserer nok ikke dem. Vi har ikke spilt mot Lillestrøm før, så det blir en ny erfaring for oss, sier Olsen, som tror han kommer til å slite med nattesøvnen. Kampen i morgen blir altfor spennende.