Sport

Over 500 på 100-årsjubileum i Singsås

Fotballspillerne var i alle aldre, fra de yngste, som nettopp har startet på skolen, til de eldste seniorspillerne.
Foto: Fotballjentene fra Støren hadde knapt tid til å ta bilde, før de var klare for en ny fotballkamp. Første rekke fra venstre: Mia, Nora, Johanne, Sanna, Zuzana og Elinor. Andre rekke fra venstre: Marthe, Adeline, Anna, Synne, Alma og Thea.
- Dagen har vært veldig vellykket, forteller Linda Therese Johansen, leder i idrettslaget og Andreas Almås, leder i fotballavdelinga til Singsås IL.
Odin Karlsen fra Soknedal har sparket fotball i ett år og liker å spille med andre. Han var klar for is og brus etter å ha spilt kamp.
Oddleif Almås har vært aktiv i styreverv siden 1974 i Singsås IL. Han ønsker ikke å gå inn på antall år som medlem, men har rukket å bli æresmedlem. Leder Linda Therese Johansen er veldig glad for hans engasjement og erfaring.
Arrangørene var fornøyde med oppmøtet på fotballdagen til Singsås idrettslag. Alt i alt var det innom over 500 personer i løpet av dagen.
Skolestarterne har nettopp startet med fotballtreninger, forteller lagleder Siri Charlotte Aune. Hun er glad for at barna fikk en fin kampopplevelse på sin aller første kamp. Første rekke fra venstre: Mikkel, Endre Elias, Patrick, Alexander. Andre rekke fra venstre: Ane, Jenny, Wilhelmine, Mari, Siri Charlotte (lagleder).