Prøve-OL i Russland sist helg ble ingen stor suksess for Graabak med 23. plass individuelt og 4. plass i stafetten søndag. I en sms til Trønderbladet skriver Graabak følgende om egne prestasjoner.

- Jeg sitter igjen med en litt blandet følelse. Kommer ikke skikkelig i gang i bakken før siste hoppet. Det er heller ikke noe kjempehopp, men det går 127 meter og da er jeg med. Langrennsformen er god. Lørdag er jeg nære å gå veldig fort, men mangler fortsatt den siste edgen. Men det kommer, skriver melhusbyggen etterfulgt av et smilefjes.

Oppholdet i neste års OL-by kan likevel vise seg å bli verdifullt for melhusbyggen. Lekene braker løs om bare ett år og utøverne som har sett på forholdene vil nok ha en liten fordel. Graabak liker hva han har sett.

- Både bakken og løypa passer meg bra. Rytmisk og fin hoppbakke og tøffe løyper. Spesielt når føret er som det er i helga, jeg har aldri gått langrenn under så tøffe forhold, forteller 21-åringen.

Den neste uken vil Graabak blant annet bruke til å finpusse hoppformen i Granåsen til ski-VM som starter onsdag 20. februar.