Kil/Hemne bød på en festforestilling uten like da de sparket i gang helga med kamp mot Buvik fredag kveld.

Det er gjerne sånn i fotballen at du vinner hjemmekamper når du scorer sju mål. Men et spandabelt Buvik-lag hadde ikke planer om å ødelegge festen for KIL/Hemne.

Det endte med de smått utrolige sifrene 7–9, noe som i praksis innebærer scoring hvert femte minutt. Se alle målene i videoen over.

Torsdag kveld skal Trønder-Lyn reise til Hemne for å reise kjerringa. Etter én uavgjort og tre tap på de siste fire har de opprykksjagende guttene fra Kvål tenkt å hekte seg på kampen om førsteplassen igjen. For å snu den dårlige trenden må det tettes igjen bakover på banen.

Sist lagene møttes vant Trønder-Lyn 6–1.

De to lagene har divisjonens mestscorende spillere på hvert sitt lag. Anton Aune står med 20 mål for Trønder-Lyn denne sesongen.

Hos Kil/Hemne har Håkon Aarvaag satt 20 i nota, blant annet med tre mot Buvik i andre omgang, etter at han ble bytta inn i pausen.

Oliver Aune har tredje flest mål i divisjonen, med 16.