Trønderbladets sportreporter Marius Dahl rapporterer fra kampen:

"Melhus/Tiller scoret seks, banket serieleder Orkla, satte tilskuerrekord og tarhelg på toppen av tabellen. Det kaller man en drømmedag.

Trener Geir Arne Kristiansen tenker noen sekunder og kan ikke komme på mye somgikk galt lørdag. Publikum møtte opp i antall av rundt 400 og det var nok få,med unntak av noen tilreisende, som ble skuffet av de ble servert.

- Det er utrolig gøy å spille foran så mange tilskuere, innrømmer høyrebackMarius Bondø Garstad, som av trener Kristiansen ble trukket frem som en avlagets beste.

Nils Arne Eggen og Orkla kom til Gruva stadion som serieleder, men dro hjem med0-6-tap i bagasjen. Rune Endre Langørgen, Edvard Ølstøren, Ivar JohannesJakobsen Unhjem scoret før pause, før Asgeir Snekvik, Lars Marvik fikset nummerfire og fem etter pause. Rune Endre Langørgen scoret sitt andre og sattepunktum, om ikke utropstegn, med 6-0.

- Jeg er kjempefornøyd. Det er utrolig godt at vi viser litt det vi jobber medpå treningene og det er helt perfekt at vi får det ut på Gruva stadion på endag som dette, oppsummerer Kristiansen.

Dagen ble om mulig enda bedre for Melhus/Tiller etter at Verdal tapte 3-2 borte mot Buvik.Dermed leder Melhus/Tiller med tre poeng på nevnte Orkla, Verdal og nå ogsåBuvik, etter 11 runder."

Marius Dahl skriver også at Orklas trener Nils Arne Eggen ble utvist fra trenerbenken på grunn av munnbruk mot dommeren etter en frispark-situasjon. Dette skal ikke ha skjedd tidligere i Eggens 42 år lange trenerkarriere.

"Nils Arne Eggen blebortvist fra trenerbenken for første gang i karrieren, da Orkla mistetserieledelsen etter 0-6 mot Melhus/Tiller. På stillingen 0-5 på Gruva stadion, 25 minutter før full tid, fikktrenerlegenden - og dommer Thomas Solum Lystad - nok av hverandre. Eggen vartydelig uenig i en frisparksituasjon og ropte mot dommeren, som reagerte med ågi Orkla-treneren advarsel.

- Du får spørre dommeren hva som skjer, men han ville vel markere seg litt da,sier Eggen.

Men den tidligere Rosenborg-treneren gav seg ikke der.

- Så sier jeg bare at han må øve seg litt! forklarer Orkla-treneren.

Da fikk dommer Lystad nok og Eggen ble sendt opp på tribunen, eller retteresagt bak gjerdet på Gruva stadion. Eggen ser seg uenig i avgjørelsen.

- Trenerne på Melhus/Tiller-benken søyt jo hele tida, men det spiller ingenrolle, mener han.

Kan du komme på sist du ble utvist fra trenerbenken?

- Aldri. Det har aldri skjedd, sier Eggen, som har vært trener i 42 år sidenstarten i 1971.- Vi gjør ingen god kamp, så de vinner jo fortjent. Men jeg får minne dem på atvi møtes på Fannremsmoen i høst, advarer Eggen."