En scoring fra Lisa-Marie Utland sørget for at Trondheims-Ørn er klar for semifinale i cupen på bekostning av Sandviken. Ingrid Syrstad Engen ble det byttet inn i 72. spilleminutt i kampen som ble spilt søndag. J19-landslagsspilleren fra Melhus synes Ørn fortjente avansementet, men skulle gjerne sett at sluttminuttene ikke ble fullt så spennende.

Kaos i sluttminuttene

- Jeg føler at vi var bedre enn Sandviken gjennom hele kampen, men vi satte ikke sjansene våre. På slutten ble det kaos med Sandviken som jaget scoring og vi ble redde for at de skulle score, sier Engen.

I formiddag ble semifinalene trukket. I Trondheim var det mange som krysset fingrene for at de gulkledde skulle unngå Lillestrøm og de bønnene ble hørt. Slik spilles semifinalene: Røa - Trondheims-Ørn og Kolbotn - Lillestrøm. Det blir altså Oslo-tur for Engen og lagvenninnene.

Møter Sverige

- Jeg er fornøyd med trekningen. Mest av alt håpet jeg at det ikke skulle bli Lillestrøm. Får håpe at det blir som for to år siden, da vi slo Røa i semifinalen, sier 18-åringen på telefon fra Tønsberg. Hun er på samling med J19-landslaget som skal spille mot Sverige på onsdag.

- Det er lenge siden sist. Det er alltid litt ekstra spesielt å spille mot dem, sier fotballtalentet.