Rallyføreren sendte i dag ut en pressemelding hvor han informerer om at samarbeidet med Hedström motorsport er over. Børseth har kjørt fire runder for teamet i en Skoda, men etter gjentatte problemer, sist nå søndag i Finland, velger han å avslutte kontrakten. Samarbeidet hadde varighet ut denne sesongen.

I pressemeldingen står blant annet følgende:

"Det er ingen tvil om at sesongen har så langt værtutfordrende. Forrige runde i Finland måtte Børseth bryte semifinalen på grunnav en ødelagt clutch og ett motor-ras i Portugal samt flere mindre tekniskeproblemer har i sum gitt teamet mange utfordringer. Melhusbyggen ligger på enåttende plass i EM-sammendraget, 42 poeng etter ledende Timur Timerzyanov fraRussland. Selv med mange utfordringer, har teamet stått på og jobbetiherdig. Jeg vil derfor takke Hedström motorsport for samarbeidet, sier KnutOve."

Nå jobber han iherdig med å få alle papirer på plass i tide til EM-runde på Lånke om fire dager. Termineringen av kontrakten med Hedström betyr at Børseth igjen skal kjøre Ford Focus som er profilert med "Kjør for livet".

- Vi har fire dager på oss til å få bilen og teamet klart. Teknisk sett er bilen klar, men problemet er at den ikke er godkjent for runden. Vi må få på plass en del dokumenter som vi normalt bruker en vinter på. Men det ser lovende ut og jeg er klar til å prestere, sier han til Trønderbladet.