- Gållen var fin den, men det var nok ikke min beste kamp. Jeg slet litt med kroppen, så det var bare å stable opp kroppen og spille. Nå ble det et mål, så det var deilig, stråler Michael Karlsen på Herdbanen noen kilometer fra Ålesund sentrum.

Bunnlaget Herd ble slått 1-0 etter et nytt drømmemål av spissen, som dermed sikret lagets andre strake seier med et distanseskudd på halvspretten midtveis i andre omgang. - Det var en ekstremt viktig seier for oss, utrolig deilig å vinne. Vi viste sist (mot Brumunddal) at vi er der vi skal være. I dag viser vi at vi fortsatt er der. Utgangspunktet for høstsesongen er bra, sier han. Slik så det ikke ut for bare få uker siden. Selv om samme Karlsen banket inn drømmemål også mot Nardo og Valdres, sprakk bestandig laget og tapte verdifulle poeng. Den siste uka har Rødde plukket mer poeng etter to seire enn de har gjort på de foregående elleve kampene.

- Selvtilliten i gruppa er veldig bra, det er godt. Vi har slitt mye og sluppet inn for mye defensivt. I dag holder vi endelig nullen og hele laget bidrar godt. I tillegg har vi en keeper (Alexander Hovdevik) som står veldig bra og tar det som kommer på slutten, sier Karlsen. Nå håper den meritterte 24-åringen at han også scorer noen "styggere" mål i høst - kraftspissen lover uansett at formpilen peker oppover.

- Jeg kommer til å bli bedre og bedre i høst, så nå gjelder det å sette noen drittmål også, så løsner det, smiler han.