Onsdag kveld spiller Melhus ny kamp i 2. divisjon. Denne gang er det rivalene fra Charlottenlund 2 som kommer til Melhushallen. Trønderbladet sender direkte fra kampen, som starter klokka 19.30. Dette blir siste hjemmekamp før en rekke på sju bortekamper venter.

Hard kamp om opprykk

Melhus står nå med 20 poeng etter 11 kamper, og innehar andreplassen på tabellen bak Lillehammer Faaberg håndball (LFH). LHF har to kamper mer spilt og tre poeng å gå på. Det er det eneste laget som har slått Melhus denne sesongen.

Serieleder LHF avga poeng da de i går (tirsdag 22/02) tapte 32–33 for Elverum 2. Melhus har dermed en gyllen mulighet til å sette seg i førersetet i kampen om opprykket.

Bare ett lag rykker opp til 1. divisjon. Det betyr etter all sannsynlighet at Melhus er helt avhengig av å vinne resterende kamper denne sesongen for å rykke opp. Melhus tar imot LHF09 hjemme 01. mai.

Forsmak på cupfinalen

Kveldens kamp i 2. divisjon for menn består i all hovedsak av spillerne som også utgjør de respektive klubbenes G20-lag. De skal som kjent møtes i NM-finalen senere i år (kamptidspunkt er foreløpig ikke berammet journ.anm.).

G20-lagene møttes nylig til dyst i den trønderske Toppserien for juniorer. Det endte med en knepen seier 32–29 til Melhus.

Kveldens kamp i Melhushallen har avkast klokken 19:30 og streames direkte her på Trønderbladet.no.