Etter at Støren trakk laget sitt 3. divisjon innledet klubben et samarbeid med Flå/Lundamo, som har spilt 4. divisjonshåndball de siste sesongene. Med forsterkninger fra Støren har klubben inntatt tabelltoppen og nå er målet å fly hele veien til 3. divisjon. Kampen mot Verdal søndag var aldri spennende og uttrykket kattens lek med musen harsjeldent passet bedre. Hjemmelaget drepte nesten kampen de første 20 minuttene,før de lekte og koste seg med nord-trønderne som de ville de resterende 40. Til sluty viste resultattavla 43-32.

- Vi slipper inn litt for mange og litt for enkle mål, så vi har mye å jobbemed. Men jeg tror vi slipper oss litt ned også, når vi leder med ti mål. Verdalstår ikke og venter, da tar de den sjansen. Forsvaret er for dårlig. Det erlitt blærete å si det når vi vinner såpass mye, men forsvaret er for dårlig,sier trener Kristian M. Gylland.

- Er dere gode nok for opprykk?

- Ja, men vi er avhengig av at alle blir med opp og kanskje at vi får innnoen flere.

Håndball: 4. divisjon menn, avd. 2

FLÅ/LUNDAMO/STØREN – VERDAL 43-32 (24-17)

Horghallen, søndag

Tilskuere: 70

FLÅ/LUNDAMO/STØREN: Kenneth Røstad, Øyvind Olsen 2, Stian Engen 4, Sindre Folstad 3, Asle Horghagen 2, Vegard Aasen 5, Vegard Wiig 1, Olav Foss 1, Steffen Laugsand 14, Robert Vinsnesbakk 4. Martin Sagmo 4 og Ingvard Gaustad 3.

UTVISNINGER: Flå/Lundamo/Støren 1x2 min, Verdal 3x2 min.

DOMMERE: Jens Einar Indergård og Terje Sætereng

FLÅ/LUNDAMO/STØRENS BESTE: Steffen Laugsand