Toppscorer Jakob Ludvigsen har notert seg for sju mål på de tre første kampene i NM. Nå har han trua på at målfesten skal fortsette når storklubben Vålerenga sender sine juniorer til Gruva.

– Jeg er ganske trygg på at vi slår dem, men alt kan skje, de kan ha en god dag de også, sier Ludvigsen og drar på smilebåndet.

Trønderbladet sender kampen direkte klokka 16.30 torsdag etter at Vålerenga fikk viljen sin, og NFF bestemte at kampen skulle fremskyndes fra opprinnelig tidspunkt klokka 18. Trønderbladets sending starter klokka 16.15.

Får sjokk

Spissen har i tillegg notert seg for seks mål på 12 kamper for 5. divisjonslaget denne sesongen. Han kjenner ikke på presset før kampen, men innrømmer at det sitrer litt i kroppen.

– Det er litt nerver, men det går veldig greit. Vi har ikke så mye å tape og om laget spiller som vi kan, så blir det en spennende match.

Jørgen Holte skyter inn at VIF er et lag som satser hardt og ligger helt i toppen i nasjonal liga.

– Det blir tøft, men de har ikke møtt Melhus før. De kommer til å få sjokk, de har mye å tape.

Kan bli mye mål

Kaptein Sander Skavnes-Sjøli har trua på målfest, akkurat som det ble mot Ranheim i 2. runde i NM, der Melhus vant 5–1.

– Vi vet at hvis vi spiller på vårt beste, så kan vi rundspille VIF. Hvis vi klarer å være på og alle er med, da kan det fort bli kalassiffer.

Kaptein Sander Skavnes-Sjøli er selvsikker og tror at laget kan spille ball i hatt med Oslo-laget. Foto: Truls Lereggen

Han legger til at det sannsynligvis blir en tøff kamp.

– Jeg tror VIF kommer hit litt med samme innstilling som Ranheim, med trua om at de møter et dårlig bondelag. Da skal de få kjenne at det ikke er bare å komme til Gruva og spille ut Melhus.

Hemmelig

Melhus sitt G19-lag kvalifiserte seg i vinter til å spille 0. divisjon, men på grunn av få spillere ble laget trukket fra seriespillet. Guttene har nå sin kamphverdag i 5. divisjon på Melhus 2, samt 3. divisjon for enkelte.

Kaptein Skavnes-Sjøli står med to kamper for a-laget denne sesongen, det samme har Ludvigsen. Divin Kilomba har vært fast i 3. divisjon sammen med Ørjan Grøseth.