Etter tap på de to siste kampene gjester Verdal i dag Buvika. Bortelaget er et av tre lag med 23 poeng øverst på tabellen. Like bak følger Buvik med 20 poeng, men Normannseth tror mannskapet hans kan legge til tre poeng etter 90 minutter mot Verdal.

- Jeg tror vi vinner, men det må knallhard innsats til. Det er ikke noe annet som duger. Vi må brette opp ermene og plukke poeng igjen. Vi er i form, det er bare tilfeldig at vi ikke har vunnet de siste kampene. Selv om det kanskje høres litt rart ut etter 2-6 for Stjørdals-Blink, flirer treneren.

Se tabellen her

Han karakteriserer Verdal som et fysisk sterkt lag som er gode på overganger.

- De bra bakover, kyniske og tar få sjanser. Men de er veldig farlige på kontringer, det handler om å finne riktig balanse, sier han.

Årets Buvik-årgang har vært herjet av frafall. Den ene skaden avløses av en ny og torsdag kveld gikk det utover Marius Kvalvik som skadet ankelen på trening. Uaktuell er også Awonliage Amidu som er i Ghana for tiden. På den positive siden er Niklas Dahlø Wærnes tilbake i dag.

- Niko er tilbake. Alle lag trenger en Niko, mener Normannseth.

- Etter mange skader er spørsmålet likevel betimelig, hva gjør dere galt i Buvika?

- Hehe, vi gjør vel ikke så mye «gæli», men det har vært mye skader og sykdom. Fotball er jo en risikosport, en kontaktsport. Nå skal vi bare samle så mye poeng som mulig før ferien, for Buvik er et høstlag. Det har jeg alltid sagt.