– Denne skulle vi helt klart ha vunnet. Vi står veldig bra i forsvar, men vi setter ikke sjansene våre, mener lagleder Jahn Andre Johnsen.

Les også: Utvist etter 12 minutter

Søndag ettermiddag gikk Melhus/Gimse på sitt niende tap på tretten kamper denne sesongen. Denne gangen kunne tabelltreer Røros reise hjem med full pott etter å ha vunnet 21-24 i Melhushallen.

– Kan slå alle

At det etter søndagens kamp er hele 11 poeng mellom de to lagene i 3. divisjonsavdelinga, skulle man derimot ikke tro om man så kampen. For selv om Melhus/Gimse ikke akkurat har det mest ambisiøse eller yngste mannskapet, har de et høyt toppnivå hvis troppen er fulltallig.

– Nå må vi trene avslutninger og komme sterkere tilbake. Jeg vet at når vi stiller med de beste, så kan vi slå alle, sier Johnsen.

Jevn kamp

Lagene fulgte hverandre relativt tett hele veien i Melhushallen. Til pause sto det 10-11, og etter halvspilt andreomgang viste tavla 17-18. Hjemmelaget lyktes relativt godt med å ta ut Røros-kjempen Domagoj Babic, men bortelaget hadde også en ung kontringsspiller ved navn Magnus Mørtvedt Rugelbak (8 mål) som utnyttet en del slurvete feil i Melhus/Gimse-angrepet.

– Vi hadde lett vunnet om vi bare hadde satt femti prosent av de store sjansene vi fikk, sier laglederen, som tross alt var fornøyd med innsatsen.

Melhus/Gimses toppscorer søndag ble Bjørn Ketil Brattset med sine seks mål. Einar Berg scoret fem. 17-åringen Stian Duesten fikk også mye spilletid.

Her ser du tabellen i 3. divisjon avd. 13.

Les mer i Trønderbladet tirsdag.

Lagleder Jan Andre Johnsen mener de burde ha vunnet. Foto: Elling Finnanger Snøfugl
Bjørn Kjetil Brattset jubler etter ett av sine seks mål mot Røros. Foto: Elling Finnanger Snøfugl