Leik jenter 17 ligger på tredjeplass på tabellen med ett poeng og bør helst vinne mot Eikelandsfjorden i dag for å gå videre.

Gimse har hele fire lag med og får helt sikkert ett lag med til A-sluttspillet. Gimse 1 i gutter 15-16 år har vunnet begge sine kamper og møter Bærum i dag, som topper tabellen med bedre målforskjell.

Gimse 2 har tapt begge sine kamper, men får i hvert fall én kamp i B-sluttspillet. Alle lag som deltar får minst én sluttspillkamp.

Gimses juniorgutter spiller i 17-årsklassen og innehar andreplassen i gruppen før siste kamp. Der skal laget møte Åsane som ligger sist med null poeng og har dermed en fair sjanse til A-sluttspill.

Juniorjentene til Gimse vant sin første kamp, men greide ikke å score i en målløs kamp mot Sortland. I dag møter jentene storfavoritt Kolbotn og selv om laget ikke bør tape med altfor mange mål, har laget en fair sjanse til å gå videre.

Melhus IL har med to lag i gutter 15-16 år, et 11-er og 7-er. Førstnevnte ligger på 3. plass på tabellen og skal slite med nå A-sluttspill. Differansen til laget foran er på tre poeng og målforskjellen langt dårligere. I siste kamp skal laget møte jumboplasserte Tertnes, så en skal aldri si aldri.

Syverlaget har tatt bare ett poeng, men det er jevnt i gruppa og med seier kan laget gå videre til A-sluttspillet.

Juniorlaget spiller i herrer 18-19 år og har tatt tre poeng på tre kamper, men kan likevel gå videre til det gjeveste sluttspillet med seier i dag. Det betinger at resultatene går deres vei i de andre kampene.

Siste klubb er Trønder-Lyn, som har med to syverlag i gutter 14 og jenter 14. Guttelaget har tapt begge sine kamper og kan ikke gå videre til A-sluttspill. Jentelaget er på andrelass i gruppa og møter fjerdeplasserte i siste kamp. Med seier skal det mye til for at laget ikke spiller sluttspill med bokstaven A foran.