V75-seier til Bjørnbeth

Jublende glad stalljente fra Melhus

Ragnhild Bjørnbeth. Arkivfoto: Petter Fløttum 

Sport

Bergen travpark var vertskap for NM for stallansatte i helga. Ragnhild Bjørnbeth nådde ikke opp i sammendraget, men tok sin første V75-seier.

– Det har vært mye stang ut, så dette gjorde enormt godt, jublet stalljenta fra Melhus etter å ha vunnet på målfoto med Danilo Pointer i det siste NM-løpet som inngikk i lørdagens V75-omgang.  

Løpet var forholdsvis åpent på forhånd, men Danilo Pointer, som trenes av Gaute Lura, var i favorittsjiktet etter en seier for Svein Ove Wassberg i Bergen i begynnelsen av måneden.

Bjørnbeth kjørte til tet etter en halv runde. På siste bortre fikk ekvipasjen kraftig press av favoritten Pico’s Boy, men sto imot. Nedover oppløpet kom det til en hard duell med Gigant Super og Divided Darling. Det ble fotofinish med de tre hestene på linje over mål. Målfotoet viste imidlertid at Danilo Pointer var de nødvendige centimeterne foran. Seieren var verd 50.000 kroner.

– Hadde de andre unngått galoppen, kunne de også ha vært langt framme, mente kusken som skrøt av hesten hun hadde tatt sin første V75-seier med.