Veteranene i Gauldalen holder stand

Egil Rolandsen (74) var den eneste fra Budal Skytterlag på nytt stevne lørdag.

I skyttersporten konkurrerer eldre og yngre side ved side. Her er Egil Rolandsen (74) fra Budalen og Anton Trøa Olsen (14) fra Meråker. I bakgrunnen står fra venstre: Even Gultvedt, Tor Martin Hassel, Torkild Fenstad, Cecilie Trøa og Per Inge Raaen. Ivar Otto Husbys minnestevne samlet godt over 100 deltakere.  Foto: John Lerli

Sport

Egil Rolandsen fra Budal Skytterlag skulle gjerne hatt med flere og yngre deltakere på banen. Budalen har hatt et aktivt skyttermiljø, men de sliter med rekrutteringa, ifølge 74-åringen. De yngre skytterne kommer fra andre deler av Trøndelag. Da Ivar Otto Husbys minnestevne ble avviklet lå 14-åringen Anton Trøa Olsen ved siden av Egil på banen. Han er fra Stordalen Skytterlag. Meråker-klubben har 15-20 unge skyttere.