Trønderbladet viser Stjørdals-Blink - Rosenborg

Endelig er ventetiden over, nå er det igjen direktesendt sport.
Sport

Kampen mellom 1. divisjonslaget Stjørdals-Blink og Rosenborg ser du på tronderbladet.no fra klokka 17.45. Kampstart er klokka 18.00, mens sendestart er klokka 17.45. Kampen er tilgjengelig for Trønderbladets abonnenter. Abonnement kan du tegne her. Kampen er produsert i samarbeid mellom Bladet på Stjørdal og Adresseavisen. Trønderbladet viser kampen med tillatelse fra Bladet.

Kampen kan du se her fra klokka 17.45.

Uten publikum

Kommentator er Adressas sportsjournalist Petter Rasmus. Kampen er den aller første på Stjørdals-Blinks nye stadion, Sandskogan stadion. Det som skulle vært en folkefest, må nå gå uten publikum.

– Så lenge publikum ikke har anledning til å ta turen, er det viktig for oss å kunne gi våre lesere anledning til å se Stjørdals-Blink sin første treningskamp før oppstarten og den aller første kampen på nye Sandskogan stadion, sier nyhetsredaktør Jon Håkon Slungård i Bladet til egen avis

Skader på RBK

RBK sliter med skadeproblemer, og trener Eirik Horneland melder om at keeper André Hansen, Anders Konradsen og Pål-André Helland alle blir hjemme i Trondheim.

Kaptein Tore Reginiussen er usikker etter å ha trøblet litt med kneet, men høyreback Vegar Eggen Hedenstad er tilbake i troppen.

André Hansens forfall betyr at Julian Faye Lund står i mål mot Blink, utover det har ikke Horneland oppstillingen klar.

– Jeg har ikke startelleveren klar ennå. Jeg må først ta en oppsummering med det medisinske apparatet, sa Horneland til Adressa etter trening onsdag formiddag.