Trøndelag idrettskrets med ny aktivitetsportal

Den nye nettsiden skal gjøre det enklere for folk å komme i aktivitet.

Slik ser den nye aktivitetsportalen aktivtrønder.no ut.   Foto: Trøndelag idrettskrets

Sport

Trøndelag idrettskrets lanserte forrige uke en ny aktivitetsportal for barn, ungdom og voksne: aktivtrønder.no.

- Det florerer i dag av gode aktivitetstips på internett, i sosiale medier og andre steder, og målet med denne portalen er å gjøre det enklere å finne fram til dem. På den nye portalen vil vi samle tips om trening og aktiviteter, ernæring, skadeforebygging, styrke, bevegelighet og leker for hele familien. Akkurat nå er vi bare i startgropa, og vi tar gjerne imot tips om relevant innhold, forteller Per-Einar Johannessen, fagkonsulent i Trøndelag idrettskrets, i en pressemelding.

Rådgiver Jonas Austmo Kolstad i idrettskretsen fortsetter:

- Mye av dette er lavterskelaktiviteter krever lite utstyr og kan gjøres hjemme, på hytta, ute i naturen eller andre steder. Vi håper flere skal bli inspirert til å holde seg i aktivitet, enten om det er alene eller sammen med andre. Vi ønsker å utvikle portalen til å bli et veldig nyttig verktøy for mange, både for de som bare ønsker å røre litt på seg og for de som ønsker å være enda mer aktiv, sier Austmo Kolstad.