Støren sportsklubb ber barn holde seg unna fotballbanen

- Nå spiller du for Norge, og også du må ta ditt ansvar for at vi sammen skal vinne kampen mot koronaviruset, skriver Støren sportsklubb på Facebook.

Støren sportsklubb oppfordrer folk til å ikke bruke kunstgressbanen i idrettsparlen.   Foto: Støren sportsklubb

Sport

I et innlegg på Facebook ber Støren sportsklubb sine medlemmer om å ikke bruke kunstgressbanen i idrettsparken.

- Vi skjønner godt at dere har lyst til å spille fotball med kamerater og venner, men dette er ikke mulig nå. Hold dere borte fra banene til situasjonen er blitt bedre, skriver sportsklubben.

Videre foreslår klubben at man kan bruke tid med ballen alene, ta en løpetur eller gjennomføre ei styrkeøkt i stua hjemme.

- Som fotballspiller er du opplært til å spille på laget og høre etter treneren din. Nå spiller du for Norge, og også du må ta ditt ansvar for at vi sammen skal vinne kampen mot koronaviruset. Hør på treneren: Erna Solberg, avsluttes innlegget til Støren sportsklubb.

Gruva er også stengt

Styret i Melhus fotball har også besluttet å stenge Gruva.

- Vi minner om at Gruva er stengt for all aktivitet. Ja, det er kjipt! Men vi skal alle sammen bidra i denne dugnaden, noe vi vet vi er best på allerede. Vi gleder oss like mye til å åpne fotballaktiviteten i Gruva som dere, men inntil det skjer må reglene følges. Ha en fortsatt strålende søndag og husk å vask henda, skriver Melhus fotball på Facebook.


Ordføreren til hyttefolket: - Bli hjemme der dere er bosatt

Regjeringen vil forby folk å være på ei hytte i en annen kommune. Ordfører Sivert Moen i Midtre Gauldal støtter dette.

 

Politiet er bekymret over meldinger om privatfester

Rykter om at private fester gjør at politiet henvender seg til ungdommen i et innlegg på Facebook.

 

Folk holder seg hjemme - flere vil ha pizza på døra

Pizzabakeren Melhus velger å holde åpent i den krevende tiden med koronaviruset. Det setter mange pris på. Fredag kjørte de ut mer pizza enn normalt.