Tatt ut til verdenscup

Anne Kjersti Kalvå er med i troppen til Lillehammer.

Anne Kjersti Kalvå under 10 km jaktstart verdenscup i Ruka.  Foto: Terje Pedersen/NTB

Sport

Førstkommende helg samles verdenseliten i langrenn på Lillehammer. Lundamojenta Anne Kjersti Kalvå er tatt ut som en del av den 17 kvinner store norske troppen. 15 av disse får gå distanserenn, mens Tiril Udnes Weng og Anna Svendsen er tatt ut til stafett.

Kalvå var også med til verdenscupen i Ruka i finland sist helg. Hun klarte ikke å kvalifisere seg fra prologen under sprintrennet, og endte som nummer 46. Lørdag gikk hun 10 km klassisk i Ruka. Der endte hun på 24. plass.

Kalvås samboer, Didrik Tønseth, er ikke tatt ut siden han skal løpe EM i terrengløp i Portugal samtidig som det arrangeres verdenscup i langrenn i Lillehammer.