Melhusgutter ble invitert på treningssamling og safari i Tanzania

Torsdag ettermiddag gikk de to siste lagene fra Melhus ut av Norway Cup.

Melhus G16 og TPSP Sports Academy fra Tanzania ble gode venner etter kampen som melhusguttene vant 2-1.   Foto: Privat

Sport

Langevåg ble hakket for sterke for Melhus G18/19 i torsdagens åttendedelsfinale i A-sluttspillet i Norway Cup. Melhusguttene tapte kampen knepent 1 - 2 og er nå ute av turneringen.

Juniorlaget til Melhus kan reise stolte hjem til Trøndelag, for de gjorde sine saker bra i verdens største fotballturnering. De vant gruppa med full pott og hadde imponerende 17-2 i målforskjell. i 16-delsfinalen slo de Minde 3-1.


Norway Cup

Sure tap, men en opplevelse for livet

Melhus spiller i åttendedelsfinale i dag, Leik er ute av Norway Cup.

 

Tok seg til kvartfinalen

Melhus G16 måtte også reise hjem fra hovedstaden torsdag. 16-åringene måtte se seg slått, 3-4, i kvartfinalen i B-sluttspillet mot Mosjøen.

Melhuslaget vant ingen kamper i gruppespillet, men gjorde det bra i sluttspillet. I den første sluttspillkampen ble TPSP Sports Academy fra Tanzania slått 2-1. Etter denne kampen ble spillerne på begge lag gode venner.

«Norway Cup er spennende. Melhus ble invitert på treningssamling og safari i Tanzania», skrev Melhus Fotball på Facebook etter kampen og la ut bilder med spillerne sammen.

I 16-delsfinalen mot Spjelkavik vant Melhus 2-0. Med samme siffer vant de også mot Eidanger i åttendedelsfinalen. Men i kvartfinalen sa det altså stopp.


Leik-gutter: - Vi har virkelig prestert bra på Norway Cup

Leik gutter 14 år er i år på verdens største fotballturnering for aller første gang.Klare for A-sluttspill

Flere av Gauldalslagene fortsetter å imponere under årets Norway Cup.Melhus gutter 15 sikter mot finale

Melhus gutter 15 innledet Norway Cup med en enkel 3-0 seier mot Ål. Laget som har vunnet KM-tittelen både i gutter 13 og 14 har store ambisjoner på Ekeberg denne uken.