Melhusjenter på fotballcup i varmere strøk

Melhus J17 spiller denne uken i Barcelona Summer Cup.

Lagbilde av Melhus J17 som spiller Barcelona Summer Cup denne uka.   Foto: Privat

Sport

Fotballagene på gutte- og jentesiden i Melhus og Midtre Gauldal deltar på utallige cuper i løpet av en sesong. Men noen av klubbene reiser lengre enn andre, også utenfor Norges landegrenser.

Denne uka er nemlig Melhus J17 på plass i Spania for å spille i Barcelona Summer Cup. Den internasjonale fotballturneringen avholdes i Salou sør for Barcelona.

Tirsdag møtte melhusjentene danske Stensballe IK og FC Austurland fra Island. Mot danskene tapte de knepent 1-2, mens resultatet ble 0-0 mot laget fra Island. Onsdag var motstanderen Concord Wildcats fra USA. Her tapte Melhus 0-2.

- Alle spillere er representert på cupen pluss 18 foreldre, søsken og trenere. Stor stemning med mye fotballglede, sol og latter, skriver Melhus fotball på Facebook.

Denne uken avvikles også Storsjöcupen i Östersund. Det er tradisjon at flere lag fra Melhus og Midtre Gauldal spiller den populære turneringen i Sverige.

Melhus J16 er et av lagene fra Gauldalen som deltar på Storsjöcupen i Östersund denne uka.   Foto: Privat

Gimse vant Skandia Cup etter dramatisk straffekonkurranse

Det ble ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i J14-finalen mellom Gimse og Charlottenlund 2 på Lade lørdag formiddag.Her jubler Gauldal for finaleplass i Skandia Cup

Det ble stor dramatikk da Gauldals G13-lag tok seg videre til finalen i Skandia Cup på Lade fredag ettermiddag.

 

Halvspilt sesong - slik har det gått med lagene i Gauldalen

Opprykkskamp for Trønder-Lyn, mens Støren og Leik må kjempe for sin eksistens.