Ingrid Lorvik tok sitt første NM-gull

33-åringen fra Melhus stakk av feltet mot slutten av søndagens fellesstart i NM. I ensom majestet trillet 33-åringen inn til sitt første NM-gull.

Ingrid Lorvik (CK Victoria) øverst på pallen med NM-gullet rundt halsen. Susanne Andersen (Stavanger SK) ble numer to og Ingvild Gåskjenn (Horten OCK) tok tredjeplassen.  Foto: Norges Cykleforbund

Sport

Dermed brøt Lorvik seiersrekken til Vita Heine. Heine har vunnet de tre siste NM-fellesstartene, men søndag var det Lorvik sin tur. Etter å ha blitt nummer tre i 2014, 2015 og 2017 ble det omsider NM-gull på 33-åringen.


Ida Langørgen syklet inn til NM-bronse

Gauldal SK-rytteren kom på pallen i lørdagens fellesstart for juniorer.

 

Avgjørelsen falt med rundt 25 kilometer igjen. Da stakk Lorvik, mens de øvrige i feltet nølte.

Inn i den siste av de ni rundene lå Hitec-rytteren over minuttet foran feltet bak, og avstanden bare økte inn mot mål. Med 2,7 kilometer var all tvil fjernet -da hadde Lorvik to og et halvt minutts forsprang.

Dermed kunne Ingrid Lorvik juble over sin første NM-tittel. Bak var det duket for spurt om de siste pallplassene. Der var det til slutt Susanne Andersen (Sunweb) som var raskest, mens Ingvild Gåskjenn (Hitec) knep NM-bronsen.

Fellesstarten for herrer starter klokken 13.


Ny NM-medalje til Gauldal SK

Thomas Sundlisæter ble nummer to på torsdagens temporitt for juniorer.Gauldalssyklister på pallen i NM i lagtempo

Juniorene til Gauldal SK tok en sterk andreplass i tirsdagens konkurranse. Herrene med Idar Andersen i spissen ble nummer fire. I tillegg syklet Ingrid Lorvik og CK Victoria inn til en andreplass.