Endelig seier til Fidji Rags

Fireårshoppa Fidji Rags på Stall Brækken tok årets første seier på Leangen mandag. Ragnhild Bjørnbeth fortsatte seiersrekka med levangerhest, og Bjørn Garberg kusket sjuåring til sin første seier.

Noralf P. Brækken  Foto: Thomas Olsen

Sport

Når en traver har Rags i navnet og kommer fra stallen til Noralf P. Brækken i Melhus, dukker det gjerne opp tanker om noe litt utenom det vanlige hos mange travinteresserte. Det har naturligvis sammenheng med Shan Rags som herjet rundt omkring på travbanene på nittitallet. Brækken har hatt mange gode Rags-hester også i mellomtiden. Når det gjelder Fidji, har hoppa slitt litt med å etablere seg blant de beste. Hoppa har nå startet 29 ganger og vunnet tre løp. Det tredje ble vunnet på Leangen mandag, og det var den første seieren på 12 forsøk denne sesongen.