Fikk nye fotballdrakter på Lerkendal

Lag fra både Melhus IL og Gimse IL fikk nye draktsett av Coop.
Sport

Flere lag fra Melhus fikk en annerledes 2. påskedag. I pausen i kampen mellom RBK og Strømsgodset fikk de komme ut på gressmatta for å få utdelt nye draktsett fra Coop.

Både Gimse jenter 14 år, Melhus jenter 8 år og Melhus/Gimse gutter 12 år fikk overrakt drakter til samtlige på laget.


Melhus på RBK-kamp

Unge gauldalinger gjorde jobben på en kveld heltene sviktet. Se stor bildeserie!

 

- Et stort øyeblikk

Fra Melhus jenter 11 fikk lagleder trener Pia Grytdal med datteren Ida Falchs på 11 år, æren av å delta i overrekkelsen foran de 11.500 tilskuerne på stadion.

- Dette var et stort øyeblikk. Vi setter utrolig stor pris på å få tildelt nye drakter fra Coop til laget vårt, og at det skjer på selveste Lerkendal gir en ekstra spesiell ramme rundt det, sier treneren.

- For ungene er det stor stas å få nye drakter, dette er noe som bidrar til samhold og lagfølelse, sier laglederen.

RBK-spiller Gjermund Åsen deltok i utdelingen sammen med Ann Mari Bade fra Coop Midt-Norge.


- Vi er bedre enn på samme tid i fjor

Melhus-trener Tore Havdal tror ikke på noen gjentakelse av fjorårets stortap når Rosenborg 2 kommer på besøk i Gruva mandag kveld. 

 

Deler ut 20.000 drakter i året

Klubbene hadde søkt Coop om å få nye drakter til lagene sine. -Hvert år deler Coop ut 20.000 drakter til 1000 lag. Dette har vi gjort i 18 år, og er en viktig del av vårt ansvar for å gi tilbake til lokalsamfunnet der våre medlemmer bor, sier Ann Mari Bade, sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge.

- Barne- og breddeidretten i Norge drives av frivillige ildsjeler, det er ingen hemmelighet. Klubbøkonomien er i mange tilfeller anstrengt, og vi håper å kunne lette noe på kostnadene ved å dele ut draktsett. Barn som viser idrettsglede er Coops beste ambassadører, sier Bade.


Her feirer melhusgutta opprykk: - Spilte de ut av hallen

Melhus/Gimse sikret opprykk, 100 mil fra Melhushallen.

 

- Inspirasjon og glede

- Vi i Coop Midt-Norge mener at topp og bredde trenger hverandre. Derfor ønsker vi å bruke toppen til å inspirere og motivere barn og unge til å drive med idrett. Som stolt sponsor av RBK hadde vi derfor lyst å invitere noen av barna som har vunnet draktsett hit til Lerkendal for å gi dem en opplevelse til inspirasjon og glede, sier Ann Mari Bade.


Stene-magi sikret etterlengtet melhusjubel

Her jubler Melhus for årets første trepoenger

Det har vært en lang vinter med en serie dårlige treningskamper, cupexit og tap i serieåpningen. Nå går det mot lysere tider.RBK vil ha med hele Melhus på sesongens første hjemmekamp

Bor du på Melhus er det flere grunner til å ta turen på fotballkamp på Lerkendal neste uke.