Singsås vant krigen mot Sokna

Det ble et svært målrikt lokaloppgjør på Singsås.

VANT KRIGEN: Singsåsspiller Arne Hovstad ga alt i kampen mot Sokna.   Foto: Singsås IL Herrer

Sport

Onsdag fikk Singsås besøk av rival Sokna hjemme på Singsås gras i 6. divisjon avdeling 7.

Singsås ledet 3-0 til pause. Alle de tre målene ble scoret på dødball av Hågen Kosberg, Marius Samstead Morken og Per Mikael Haugen.

Etter hvilen kom Sokna mer med i kampen. Ni minutter ut i omgangen scoret Esten André Heimsbakk for gjestene. Men få minutter senere økte Singsås ledelsen med straffemål av Per Mikael Haugen.


Melhusspiller vender tilbake til gammelklubben

Etter tre sesonger i melhustrøya skal Pål Riaunet spille for Buvik igjen.

 

Singsåsspiller fikk hattrick

Det hjalp ikke for Sokna at Espen Børset og Erik Børset scoret ett mål hver i det 72. og 84. minutt. Like før kampslutt dukket Singsås Per Mikael Haugen opp foran mål igjen og scoret hattrick.

Det ble ingen flere mål på Singsås. Rødtrøyene vant den intense kampen 5-3.

– Sokna kommer ut og går i krigen i 2. omgang, men vi holder stand og tar en deilig seier i lokaloppgjøret. Viking-kriger Arne Hovstad (bildet) fornøyd med seier og nytt blåøye, skrev Singsås IL Herrer på Twitter etter kampen.


Melhusspiller har et problem klubben vil hjelpe ham med

Alain Junior Ollé Ollé har slått Rosenborg på Lerkendal i Eliteserien, men karrieren gikk brått nedover. Blant annet på grunn av et gjennomgående problem.Oliver (19) scoret fem mål da Trønder-Lyn overkjørte Leik

- Jeg er veldig fornøyd med at det løsnet etter første seriekamp. Godt å få scoret noen mål, sier stortalentet beskjedent til Trønderbladet.