Magnus Reiten er tildelt Idrettsprisen i Midtre Gauldal

22-åringen fra Singsås blir hedret for sin innsats på snøscooterbanen.

PRISVINNER: Magnus Reiten sammen med Berit Svardal i Budal IL og Odd Fløttum Bones i Rognes IL i idrettsrådet i Midtre Gauldal. Bones er leder i idrettsrådet.   Foto: Privat

Sport

Tirsdag kveld ble snøscooterkjører Magnus Reiten tildelt Idrettsprisen i Midtre Gauldal. Singsåsbyggen mottok prisen i forbindelse med årsmøtet til idrettsrådet på Gauldal skole- og kultursenter.

- Å få denne prisen var utrolig moro og veldig overraskende. Det er svært mange gode idrettsutøvere i kommunen, så at jeg ble nominert og vant, er stort for meg, sier en glad prisvinner Reiten til Trønderbladet.

Motorsportutøveren fikk en sjekk på 2.500 kroner, diplom og blomster.

Kjører VM i Sverige

Sesongen er langt fra over for Reiten. Førstkommende helg kjører han SM-finale i Sveg i Sverige. 5.-6. april skal han til VM i Boden i Nord-Sverige.

12.-13. april stiller han til start i showløpet Johan Eriksson Invitational i svenske Tänndalen. Sesongen avsluttes i Tydal på langfredag med påskecross.

- I SM er ambisjonene topp 5. I VM har jeg som mål å forbedre resultatet fra fjoråret, da ble jeg beste norske med en 8. plass, forteller Reiten.


Magnus Reiten ble dobbel norgesmester

Singsåsbyggen Magnus Reiten er blitt norgesmester i to ulike klasser i snowcross, mens melhusbygger også gjorde det skarpt.Magnus Reiten kjører 3100 kilometer for å delta i tre snøscooterløp

Singsåsbyggen skal tilbringe 39 timer i bil de nærmeste dagene.