Ingebrigt Eidsmo gikk Elgdilten for 40. gang

Nesten 70 deltakere gikk Elgdilt og Elgkalvdilt i Råbygdmarka på Kvål i helga.

Liv Aarhaug gikk Elgdilt for 40. gang.   Foto: Kjetil Hulsund

Sport

Turrennet over 15 kilometer har blitt arrangert siden 1977. Nå går rennet med både start og mål i Trehjørningen Idrettspark.

- Det var fullt av blide skifolk som benyttet kiosken i Skihytta i Trehjørningen søndag formiddag. Med barneturrennet Elgkalvdilten som gikk samtidig med Elgdilten, ble det noe for alle aldre, og folk satte pris på å komme inn og ta en rast i trivelig selskap, opplyser rennleder Kjetil Hulsund og leder Asbjørn Hepsø i Trønder-Lyn ski til Trønderbladet.

Ingebrigt Eidsmo deltok også på Elgdilt for 40. gang.   Foto: Kjetil Hulsund

 

Deltok for 40. gang

Ingebrigt Eidsmo og Liv Aarhaug jubilerte med sine 40. deltakelser i skirennet. De yngste fikk prøvd seg på natursti i sin fem kilometer langeløype og de viste store kunnskaper når de la frem sine svar i skihytta etter endt løp.

- Løypemannskapet til Trønder-Lyn ski og Melhus ski hadde lagt det flott til rette for et veldig godt turrenn i Råbygdmarka og opp til Kregneskjølen. En fem minutters hagleskur var eneste uønskede gjest. For det var ellers fint, stille vintervær i marka, forteller arrangørene. 


Torleif Syrstad til topps i tradisjonsrikt skirenn

Forrige helg tok langrennsløperen fra Lundamo en sensasjonell tredjeplass i Vasaloppet. Søndag vant han Burennet i Rennebu.Avlyser Gauldssprinten - skistadion står under vann

Arrangøren prøver å finne en annen helg for det populære skirennet.