Sølv til Sokna i Gauldalscupen

Det ble sølv til Sokna under lørdagens Gauldalscup for damer, mens Gimse slo Melhus i bronsefinalen og kapret 3.plassen i turneringen.

  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Sport

Sokna spilte seg helt fram til finalen i årets utgave av Gauldalscupen for damer lørdag, men måtte til slutt se seg slått 1-2 i finalen mot Heimdal. I bronsefinalen ble det Gimse-jubel etter seier mot Melhus med de samme sifrene. 

Sokna-jentene gikk ubeseiret gjennom gruppespillet med full pott etter å ha slått Gimse, Heimdal 2 og Melhus 2 før Meldal ble slått 3-1 i kvartfinalen. I semifinalen senere på ettermiddagen ble det seier 2-1 over Melhus sitt 1.lag før altså Heimdal til slutt ble for sterke i finalen. 


Vel gjennomført Gauldalscupen, men lav deltakelse

- At vi er nede i ti lag er ikke bra

Det ble aldri noen revansje for fjorårets finaletap i Gauldalscupen for Størens fotballherrer.

 

Resultater sluttspill lørdag: 


Kvartfinaler: 

Sokna 2 - Gimse 1   0-2

Singsås - Heimdal   0-1

Melhus 1 - Trygg/Lade   4-0

Sokna 1 - Meldal   3-1


Semifinaler: 

Heimdal - Gimse 1  1-0

Sokna 1 - Melhus 1   2-1


Bronsefinale: 

Melhus 1 - Gimse 1   1-2


Finale: 

Sokna 1 - Heimdal   1-2Fjorårsvinner NTNUI var ikke med i år. 


Herreklassen avgjøres søndag. Det deltok forøvrig tolv lag i dameklassen. Samme antall lag deltar i herrenes cup søndag. 


Dette er status på flerbrukshallprosjektet i Soknedal

Arbeidet med å få på plass flerbrukshall i Soknedal har tatt tid. Nå viser det seg at ventetiden var vel verdt.Ingve Merket har fått seg ny trenerjobb

I fjor trente han Støren-herrene som rykket ned fra 4. divisjon. Nå har han igjen tatt på seg ansvaret for Sokna-damene.