Wehn lå bak dobbel Nidaros-triumf

To assister lørdag og to scoringer søndag fra lagets poengkonge gjør at Nidaros kunne reise hjem fra Tønsberg med full pott.
Sport

Nidaros, med hølondingen Dag-Morten Wehn i sine rekker, fikk en tøff start på sesongen i 1. divisjon med laber poengfangst og avlyste kamper på grunn av stengt ishall, men med tre seire på de fire siste kan nå laget omsider begynne å se oppover på tabellen.

Kontakt

Etter 2-1 borte over Tønsberg lørdag og 5-4 over samme motstander søndag er nå laget oppe på 8. plass med 14 poeng, og med en viss kontakt med lagene foran.

Wehn uttrykte nylig til Trønderbladet at han var bekymret for at laget tidlig kom på etterskudd kontra topplagene ettersom de tapte sesongens tre første kamper og i tillegg fikk to hjemmekamper mot bunnlaget Storhamar YA utsatt på grunn av at Leangen Ishall måtte stenges forleden.


Fire dager uten is ga ufrivillig hockeypause 

Dag-Morten Wehn vil ha ny ishall i Trondheim

I forrige uke måtte hølondingen og lagkameratene i Nidaros Hockey ta en ufrivillig pause fra trening og kamper etter at Leangen ishall ble stengt.

 

Topper lagets poengliga

I søndagens 2-1-seier i Tønsberg lå Wehn bak begge lagets scoringer med assist, mens han scoret lagets tredje og fjerde mål i søndagens 5-4-seier over laget som ligger foran dem på tabellen.

Wehn har nå notert seg for sju scoringer og ni assist på Nidaros sine ti første kamper så langt og topper med det lagets interne poengliga klart.

Neste oppgave for Wehn og lagkameratene er dobbeltkamp mot topplaget Narvik på borteis kommende helg.


På Korsvegen ligger Trøndelags mest unike hockeyanlegg

Halloween stoppet ikke flere av barna i Leik Hockey fra å starte sesongen.