Syrstad Engen vant i Champions League-debuten

Melhusjenta og LSK kvinner slutter ikke å imponere.

Anja Sønstevold (t.v.) og Ingrid Syrstand Engen feirer 3-0-seieren i Champions League-kampen mot Zvezda 2005 på Jessheim Stadion.   Foto: Ørn Borgen/NTB scanpix

Sport

Seiersrekken til Lillestrøm Kvinner skulle i utgangspunktet settes på sin hittil største prøve i hjemmekampen mot den russiske klubben Zvezda 2005. I stedet gjorde gultrøyene kort prosess med to tidlige mål og punkterte langt på vei kampen om avansement med nok en scoring.

Ingrid Syrstad Engen spilte fra start. Melhusjenta sto ikke bak noen av målene, men gjorde en god kamp på midtbanen til LSK.

Anja Sønstevold, Ingrid Kvernvolden og et selvmål sørget for hjemmejubel blant 710 tilskuere på Jessheim stadion. LSKs seiersrekke i år omfatter 17 seriekamper, 3 cupkamper og 1 mesterligakamp.

Med 3-0 ligger LSK meget godt an i kampen om plass i åttedelsfinale før returkampen, som spilles om to uker. Det skjer ikke i Zvezdas hjemby Perm, men i Moskva 1160 kilometer lenger vest. LSK kan altså ikke klage altfor høyt over at laget ble «forvist» fra Lillestrøm til Jessheim.


Ingrid (20) kunne juble for sitt første seriegull

Ingrid Syrstad Engen fra Melhus er seriemester i fotball for første gang.Syrstad Engen og LSK fortsatt ubeseiret i serien

Etter 17 kamper har laget nå tatt 51 poeng av 51 mulige.