Håndballpar fra Melhus kan vinne gjev pris

Inger Mærk og Asle Hårsaker er nominerte til prisen «Årets spillerutvikler» som skal deles ut på Håndballforum i Trondheim i helga.

Inger Mærk og Asle Hårsaker i Melhus/Gimse kan vinne prisen «Årets spillerutvikler» i helga.   Foto: Arkivfoto

Sport

På Håndballforum Trondheim førstkommende lørdag skal det deles ut begeistringspriser til klubber og personer som fortjener ekstra oppmerksomhet for sin innsats i sesongen 2017/18. 

Melhus/Gimse Håndball har i år nominert Asle Hårsaker og Inger Mærk som «Årets spillerutvikler». Håndballparet hadde stor suksess med Melhus/Gimse G16 forrige sesong, og vant blant annet den nasjonale turneringen Bringserien.

De andre nominerte i kategorien er Kari Fjær (Frol IL), Gøril Guldteig Fosse (Ørland BK), Steinar Moe (Ålen IL) og Stian Gomo Nilsen (Kolstad Håndball).

Kriteriene til prisen lyder som følger:

«Vinneren bør være en trener eller leder som setter spillerne i sentrum, som er opptatt av individene og det å skape gode vekstvilkår for den enkelte spiller. Vedkommende setter spillernes utvikling foran lagets resultater, og har et langsiktig perspektiv på sitt utviklingsarbeid.»

Melhus/Gimse G16 er klar for Bringserien

En ny generasjon gutter skal prøve seg i den nasjonale håndballturneringa som ble vunnet av Melhus/Gimse i vår.– Guttene fortjener å se at treneren lider litt

Denne uka fikk håndballtrener Asle Hårsaker en litt tyngre reise til trening enn normalt.