Nytt mannskap skal berge plassen i 2.divisjon

Ingen av håndballspillerne på Melhus/Gimse har erfaring med spill i 2.divisjon. Likevel har trener Jan Erik Wiedemann tro på at de fortsatt vil befinne seg i den samme divisjonen ved sesongslutt.

Jan Erik Wiedemann tror laget blir værende i 2.divisjon.   Foto: Thomas Olsen

Sport

Det har gått noen måneder siden Melhus/Gimses håndballdamer kunne juble for opprykk etter kvalifiseringen i Steinkjerhallen i vår. Nå venter en helt ny hverdag i 2.divisjon med en bortimot ny spillertropp siden den gang.
- Vi er nok svekket sportslig siden opprykket i vår, men samtidig har vi veldig tro på den unge troppen som vi nå har fått inn. Vårt hovedfokus må være å utvikle spillere hele tiden og få dem til å bli minst like gode som dem som forlater oss, sier trener Jan Erik Wiedemann.
Til helgen serieåpner de med dobbeltkamp mot Kongsvinger og Storhamars 2.lag på bortebane.