Melhus/Gimse G16 er klar for Bringserien

En ny generasjon gutter skal prøve seg i den nasjonale håndballturneringa som ble vunnet av Melhus/Gimse i vår.

Denne gjengen på Melhus/Gimse G16 er klar for Bringserien.   Foto: Privat

Sport

Melhus/Gimse gutter 16 år var i helga på Elverum for å spille kvalifisering til den nasjonale Bringserien. Det endte med seier i alle de tre kampene mot Elverum, Stord og Kabelvåg.

Guttene er nå kvalifisert og går direkte til seriespill i den anerkjente turneringen, der Norges beste 16-åringer spiller. I fjorårssesongen klarte forrige generasjon på Melhus/Gimse G16 å vinne Bringserien som det første guttelaget i regionen.

- Det er klart det blir hardt å følge opp den prestasjonen, men vi har målsetting om å gjøre det bra vi også. Spillerstallen er ikke stor, men klarer vi å holde oss friske, tror jeg vi skal bite godt fra oss, sier lagleder Tor Arne Hage.


Nådde det store målet - nå må de ofre håret

Hårklipperen skal stilles inn på fem millimeter når spillerne på Melhus/Gimse gutter 16 år skal markere at de vant Bringserien.

 

2002-årgangen

Spillerne på G16-laget denne sesongen består for det meste av 2002-årgangen. I tillegg har det kommet til to nye spillere - en fra Sjetne og en fra Buvika. De har også fått med seg to gutter som hører til 2003-årgangen. 

Lagets trenere er Kai Morten Størseth og Linda Kvam. Jan Erik Wiedemann trener også guttene litt.

- Vi trener noen økter med gutter 18 år og herrelaget. Her får vi trent bra med hurtighet og presisjon. Det har hjulpet oss godt, sier Hage.

Neste kamphelg i Bringserien er 10. - 11. november. Det er ennå ikke klart hvor kampene skal spilles. Når seriespillet er over, skal de beste lagene ut i sluttspill. Det skjer ikke før til våren neste år.


Tok seg til 8-delsfinalen i verdens største håndballturnering

Melhus/Gimse 12- og 14 år på cup i Sverige– Guttene fortjener å se at treneren lider litt

Denne uka fikk håndballtrener Asle Hårsaker en litt tyngre reise til trening enn normalt.