Støren har slitt i motbakke i hele år og gikk lørdag på sitt 11. tap for året da serieleder Strindheim kom på besøk. Kampen endte til slutt 0–3 til gjestene fra Trondheim, men Støren-trener Ingve Merket tar med seg mye positivt fra oppgjøret:

– Ja, jeg synes vi spiller en god kamp og tar med oss mye positivt herfra, sier han til Trønderbladet.

Strindheim tok ledelsen allerede før to minutter var spilt på Støren lørdag ettermiddag, men etter det var ikke mye som skilte lagene.

Utvist

- Vi er absolutt på høyde med Strindheim i denne kampen og jeg synes faktisk vi fortjener å få med oss noe. Vi brenner flere store muligheter. Når vi møtte Strindheim i vår så tapte vi stort og var fullstendige sjanseløse, men i dag synes jeg vi er fullt på høyde. Dessverre har vi verken marginer eller dommere med oss i noen særlig grad. Vi blir også snytt for et klart straffespark, utdyper han.

I 2. omgang så også Støren-treneren rødt:

– Ja. Det var ingen stor greie. Jeg klaget på en avgjørelse som han ikke likte og når han hadde sagt noen gloser til meg, så sparket jeg til en flaske da han var på vei bort. Det var tydeligvis nok, forteller Merket.

- Det er faktisk første gang jeg blir utvist som trener, føyer han til.

Må ha poeng

Støren møter nå Røros på bortebane før Tydal venter hjemme på Støren. Det er to kamper Støren helst bør ta poeng i dersom håpet om å berge plassen skal leve videre.

– Slik situasjonen er nå så må vi nok ta poeng i begge de og helst vinne, erkjenner Støren-treneren.

Støren ligger sist med fire poeng på 13 kamper. Avstanden opp til Tydal er sju poeng.

Osman Mohamed spilte ikke lørdagens kamp grunnet det røde kortet han pådro seg i 2–4 tapet borte mot Hitra i forrige runde.

Stygg smell for Leik

I 5. divisjon avdeling 4 var Leik i aksjon allerede fredag kveld borte mot opprykksjagende Nidelv. Det endte med et stygt 0–9 tap for laget fra Hølonda.

Trønder-Lyn fikk med seg ett poeng hjem fra bortemøtet med Tolga-Vingelen lørdag, mens Gimse tar imot Kolstad 2 hjemme søndag.

Det blir midtbanespiller Anders Olsen Reitaas sin første kamp for Gimse denne sesongen etter at han nå er tilbake i klubben han har tjenestegjort i mange år. Olsen Reitaas spilte vårsesongen i Trønder-Lyn der han fikk ti kamper før ferden igjen gikk tilbake til Brekkåsen.